News iconNyheter

close buttonclose button
Desember 2017

ACAPO TAR OPP 2 NYE PARTNERE!

Vi har gleden av å informere om at Kjersti Staven-Garberg og Espen Clausen tas opp som partnere i Acapo fra januar 2018.


Kjersti Staven-Garberg  er advokat og har vært ansatt i Acapo siden 2009, hun arbeider fra vårt kontor i Trondheim. Kjersti har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo (1999), med spesialfag i informasjonsrett, opphavsrett, samt kjennetegns- og patentrett. Da hun startet hos oss hadde hun 7 års erfaring som juridisk saksbehandler og rådgiver i Patentstyret. Kjersti har også erfaring som advokat i et større norsk advokatfirma.


Espen Clausen er advokat og har vært ansatt i Acapo siden 2011, han arbeider fra vår kontor i Oslo. Espen har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo (2000), med spesialfag i informasjonsrett, opphavsrett, samt kjennetegns- og patentrett. Han har 6 års erfaring som juridisk saksbehandler i Design- og varemerkeavdelingen i Patentstyret, og har tidligere arbeidet i andre patentkontor både som advokat og leder for juridisk avdeling.


«Vi er veldig glad for å kunne ønske Kjersti og Espen velkommen inn i partnergruppen. De er begge faglig solide, erfarne og gode rådgivere som vil bidra positivt, nå også i selskapets generelle strategiarbeid. De vil bli viktige bidragsytere for videre vekst og utvikling av vår juridiske avdeling, og vil fortsette å bistå våre kunder med sin brede kunnskap og erfaring på IPR området.»


Hilde Vold-Burgess, Managing Partner