News iconNyheter

close buttonclose button
4
Desember 2018

Fire nye rådgivere!

Agnes Dudek er ansatt som patentrådgiver, hun har bakgrunn i teknisk fysikk og maskinteknikk, og arbeider mest med oppfinnelser relatert til fysikk, elektronikk, data og kommunikasjon, men har også erfaring innen fornybar energi, klimateknologi, satellite imageing og fjernmåling, modellering, og programmering. Agnes har en Ph.D. i Teknisk Fysikk i 2004 og en B.Eng. (hons) i maskinteknikk i 2001 fra University of Strathclyde, Storbritannia.

Du kan kontakte Agnes på avd@acapo.no 

   
Julia skorpen Dahl er ansatt som patentrådgiver, hun har tidligere arbeidserfaring som prosjektleder i byggebransjen, og har også jobbet med PET Scan teknologi som seksjonsingeniør ved avdeling for medisinsk fysikk ved Haukeland Universitetssjukehus. Julia har M. Sc. i Innovasjon og Entreprenørskap fra Universitetet i Oslo og en bachelorgrad i generell fysikk fra Universitet i Bergen.

Du kan kontakte Julia på jsd@acapo.no

  
Jon Olav Tisthamar er også ansatt som patentrådgiver, han har bred operasjonell erfaring fra boring av brønn, både fra en borekontraktør og oljeservice. Jon Olav er sivilingeniør innen produktutvikling og produksjon og var ferdig uteksaminert fra NTNU i 2009. Han har også en MBA grad fra Nord universitet med fordypning innen finansiering av innovasjon. 

Du kan kontakte Jon Olav på jot@acapo.no 
 
 


Alexander Hallingstad er ansatt som juridisk rådgiver, han har erfaring både Patentstyret og Klagenemnda for industrielle rettigheter, og han har vært involvert i et bredt spekter av patent- og varemerkesaker. Han fikk sin master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2016, og spesialiserte seg i patent-, design-, varemerke- og markedsføringsrett. I tillegg til den juridiske utdannelsen har Alexander en bachelorgrad i molekylærmedisin og biokjemi fra University of Essex.

Du kan kontakte Alexander på axh@acapo.no   

Acapo ønsker alle fire velkommen på laget!

Vi er stolte av våre medarbeidere, og alltid på jakt etter gode kandidater!
 

Hilde Vold-Burgess 
Daglig leder og partner i Acapo AS