News iconNyheter

close buttonclose button
Duo SRG + KHR
November 2015

Acapo tar opp 2 nye partnere!

Vi har gleden av å informere om at Katja Reitan og Stein Roar Gjøen tas opp som partnere i Acapo fra januar 2016.

Katja Reitan  har vært ansatt i Acapo siden 2006 og arbeider fra vårt kontor i Trondheim. Hun har en doktorgrad i naturvitenskap og er kvalifisert European Patent Attorney. Da hun startet hos oss hadde hun mer enn 10 års erfaring innen akvakulturforskning ved NTNU og en bred erfaring fra tverrfaglige forskningsprosjekter i krysningspunktet mellom akvakultur, bioteknologi og ingeniørvitenskap.


Stein Roar Gjøen har vært ansatt i Acapo siden 2011 og arbeider fra vår kontor i Oslo. Han har en doktorgrad i fysikk og er i ferd med å avslutte sin EQE eksamen og vil dermed også bli en kvalifisert European Patent Attorney. Stein har arbeidet med patenter siden 2006, før dette arbeidet han med forskning, utvikling og prototyping i Norge og i utlandet, innen akademia, nasjonale forskningsinstitusjoner og i næringslivet.    

«Vi er veldig glad for å kunne ønske Katja og Stein velkommen inn i partnergruppen, og ser nå frem til et enda tettere samarbeid med dem også i selskapets generelle strategiarbeid. De er begge faglig solide og meget engasjerte rådgivere som vil styrke partnergruppen. De bidrar sterkt til at vi som selskap kan gi våre kunder best mulig assistanse og rådgivning i deres arbeid med immaterielle verdier og rettigheter (IPR).»


Hilde Vold-Burgess
Daglig leder og partner i Acapo AS