FAGSTOFF

Prisbelønte hodetelefoner

Vi gratulerer vår klient Freebit med suksess i markedet med at deres teknologi har vunnet en rekke priser. Deres lisenstaker Monster har lansert produktet iSport Immersion In-Ear Headphones som vant prisen ”Best Overall Workout Headphones of 2011”. Freebit har bistått med festeteknologien som er patentbeskyttet og designet som også er designbeskyttet.


http://www.workoutheadphones.org/best-overall-workout-headphones-of-2011/

Produktet har samtidig også vunnet i klassen ”Best Gym Headphones of 2011”

http://www.workoutheadphones.org/best-gym-headphones-of-2011/

Acapos konsulenter har arbeidet med Freebit i en rekke år, og gleder oss å arbeide med ett av de mest profesjonelle selskapene innen verdiskapning basert på intellektuelle rettigheter, og ett av de få selskapene i Norge som har tatt steget fra utvikling for egen produksjon til utvikling og beskyttelse til bruk for lisensiering til store internasjonale selskaper. Lisensene er sikret ved utstrakt bruk av immaterielle rettigheter som patent, varemerke og design. Våre konsulenter har vært støttespillere både når det gjelder å sikre rettighetene så vel som bistand ved patentinngrep.

Freebit har utviklet en teknologi som ledende aktører har fått øynene opp for, og det er derfor ikke overraskende at flere produkter i overnevnte konkurranse benytter teknologi fra Freebit.