NYHETER

Acapo gratulerer Sport Outlet med seier i etterligningssak

Acapo har hatt gleden av å representere Sport Outlet i en sak hvor de var anklaget av TBL Licensing LLC for brudd på markedsføringsloven §§ 25 og 30. Sakens kjerne var 12 skomodeller solgt i Sport Outlets butikker som ble hevdet å være ulovlige etterligninger av sko fra merket Timberland. Saksøker hevdet også at Sport Outlet hadde handlet i strid med god forretningsskikk.

Tingretten kom til at ingen av de aktuelle skomodellene utgjorde etterligninger av Timberlands sko, og at Sport Outlet heller ikke hadde handlet i strid med god forretningsskikk. Det forelå dermed ikke brudd på verken markedsføringsloven § 30 eller § 25. Sport Outlet ble i tillegg tilkjent 5 millioner kroner i erstatning for tap lidt som følge av denne saken og en foregående midlertidig forføyning.

Sport Outlet har hatt en forrykende vekst siden oppstarten i 2012 og er nå en etablert sportskjede med over 80 butikker over hele landet. Acapo er stolte av å bistå Sport Outlet med å etablere, håndtere og håndheve deres immaterielle rettigheter.